Een heerlijk vooruitzicht!

Lorem ipsum dolor sit amet!

De koks staan te popelen; waarschijnlijk net als al onze trouwe gasten die dolgraag weer gezellig en werelds lekker uit eten willen bij PAN. Inmiddels wordt er met man en macht gewerkt om het bekende restaurant aan de Hengelosestraat tussen Oldenzaal en Hengelo om te toveren in een gastvrij en oergezellig restaurant. Veel zal hetzelfde zijn en vertrouwd overkomen; veel zal ook anders zijn, want het is nou eenmaal een heel andere entourage in een andere omgeving…

Een wereldse keuken met wereldse gerechten in een fantastische entourage, dat is wat u mag verwachten vanaf najaar 2012. Met de familie, met collega’s, met vrienden, gezellig met zijn tweetjes of wat dan ook… een bezoek aan PAN wordt weer een culinair feest om naar uit te kijken. Wij hopen dat u nog heel even geduld heeft! Het wordt geweldig!

Advertisements

6 responses to “Een heerlijk vooruitzicht!

 1. Geachte directie van de Pan,

  Naar mijn mening heb ik voor u een bijzondere collectie schilderijen, die fantastisch bij uw nieuwe restaurant zouden passen.
  Het gaat om een aantal zwart/wit/gele olieverf op linnen schilderijen.
  Neemt u a.u.b. een kijkje op mijn site http://www.johnnyhampsink.nl

  Vriendelijke groeten,
  J.Hampsink kunstenaar.

 2. We kunnen niet wachten !!!! Ons hele gezin en familie vinden het heerlijk dat we straks weer bij jullie kunnen aanschuiven.

  • Hoi Leny,

   Dat vinden we leuk om te horen! Erg wordt hard gewerkt om alles klaar te krijgen. We hopen jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen ons werelds restaurant 🙂

   Vriendelijke groet,

   Restaurant Pan

 3. !9 feb 2010 een dag om nooit te vergeten onze bruiloft ! Super dag leuke bediening en heerlijk gegeten… fijn te horen dat jullie weer binnekort weer opengaan!…laat het ons weten.

  • Hoi Regina en Jan,

   Dat vinden we erg leuk om te horen! 🙂 Blijf onze blog volgen voor de exacte openingsdatum. Momenteel wordt er door iedereen hard gewerkt om de gewenste deadline te halen.

   Vriendelijke groet,

   Restaurant Pan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s